Összességében elégedetten nyilatkozott a Zalgiris Vilnius elleni BL-selejtező első meccsét követően Peter Stöger, a Ferencváros edzője.

Az első félidőben nagyszerűen futballozott a Fradi, rúgott is két gólt, a második hajrájában Uzuni kihagyott egy tizenegyest. 2–0 lett a végeredmény, kényelmes előnyben a visszavágót megelőzően a Fradi, de simán lehetett volna még nagyobb a különbség a két csapat között.

A meccs után Peter Stöger, a Fradi edzője azt mondta, hasonló játékkal a visszavágón is elégedett lenne, de azért sajnálja, hogy több helyzetet is kimaradt.

„Kétgólos előnyt szereztünk, alapvetően ez egy jó pozíció a visszavágó előtt, az ugyanakkor sajnálatos, hogy nagyon sok helyzetünk kimaradt. Ettől függetlenül hasonló játékkal abszolút elégedett lennék a második mérkőzésen is.

A védelemmel elégedett voltam, hiszen talán 2-3 veszélyes pontrúgása volt az ellenfélnek. Sok mindent jól csináltunk, de mindig van hova fejlődni. Alapvetően jó irányba haladunk, alakul az a játék, amit játszani szeretnénk, hogy minél több helyzetet alakítsunk ki. Ez persze néha veszélyt is hordoz magában, ezért nagy hangsúlyt kell helyeznünk a védekezésre is. A visszavágóra valószínűleg több játékost frissítenünk kell, hogy a lehető legjobb összeállításban állhassunk ki, valamint a műfüves pályára is fel kell készülnünk”

– mondta a Fradi-edző.

(Fotó: Getty Images; via fradi.hu)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.