Kezeljük kellő fenntartással a pletykákat, de azért most már januárban a helyzet éles.

Eden Hazard és a Real Madrid

Igaz, hogy a The Sun írta meg, ami ugye a legkevésbé hiteles forrás, ám valóságalapja lehet, mert már korábbi is írtunk róla: a Real állítólag küldött egy 120 millió fontos ajánlatot a Chelsea-nek. A belgáról meg ugye tudjuk, hogy menni akar, ezért is nem hosszabbít a kékekkel.

Philippe Coutinho, a Barcelona és a jelek

A korábbi jelek mellé két újabbat bevéshetünk, hogy a brazil irányító talán mégis átigazol Barcelonába már januárban. A Nike mellett néhány pillanatra a Barca hivatalos honlapja is megírta a transzfert, amit ugyan lekaptak gyorsan, de a net nem felejt.

Emellett Liverpool egyre élénkebben keresi az utódját, a lapok tudni vélik, hogy a West Ham United argentin középpályása, Manuel Lanzini került a lista élére, és ugye ha 75 millió fontot kiadtak egy védőért, akkor a WHU is kapni fog egy olyan ajánlatot, aminek nem áll ellent. Lanzininek 5 gólpassza van a szezonban.

Plusz egy apró (?) jel még, hogy Cou a keretbe sem került be a Burnley elleni bajnokin.

Lanzinin kívül Kai Havertz, Thomas Lemar, Julian Draxler, Jean Michael Seri és Javier Pastore is célkeresztben van a középpályára.

David Luiz és az Arsenal

Ez is nagyon izgalmas ötlet, de mondjuk ezt nem látjuk annyira: David Luiz minden bizonnyal elhagyja a Chelsea-t, Conte nem számít rá, de az már kevésbé tűnik reálisnak, hogy az egyik riválishoz adnák el.

A hírek szerint ugyanis az Arsenal érdeklődik, Luiz pedig szívesen maradna a Premier League-ben, úgy sejtjük, azt sem bánná, ha Londonból sem kellene mozdulnia. Csakhogy már Maticsot is eladták az egyik komoly riválisnak, még egyszer nem lehetne ennyire balgák.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon