Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy akár már télen a Premier League-ben folytathatja pályafutását Szoboszlai Dominik.

Szoboszlai Dominik, aki korosztályának egyik legjobbja Európában, a magyar futball legnagyobb tehetsége a Salzburggal a Bajnokok Ligájában is megmutatta már magát, így érthető, hogy egyre több topklub érdeklődik iránta. Azt már korábban lehetett tudni, hogy ezek közül az egyik az Arsenal, és a legújabb hírek szerint a londoniak érdeklődése továbbra is megvan, sőt, akár már télen készek megpróbálni leigazolni Szoboszlait.

A külföldi források szerint az Arsenal megfigyelői természetesen ott voltak a Salzburg és a Liverpool angliai meccsén, Szoboszlai játéka akkor is tetszett az ágyúsoknak, így elképzelhető, hogy már a téli átigazolási szezonban ajánlatot tesz az Arsenal a Salzburgnak.

Szoboszlait nemrég egy osztrák újság hevesen kritizálta az állítólagos magatartásbeli problémái miatt, a játékos azt mondta, nem ezért nem játszott legutóbb a Bajnokok Ligájában, egyszerűen csak pihentette edzője. Az ezt követő bajnokin már pályára lépett, és gólt is rúgott.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!
Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!
Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

(via; Fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.