Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az már evidencia, hogy minden jelentősebb sporteseménynek készítenek alkalmazást, sőt, jelentéktelennek is. Egy olimpia akkora horderejű, hogy boldog, boldogtalan appokat gyárt, de a Google Playen fellelhető Sochi 2014 Results nevű cucc tényleg nagyon ott van. Szép, okos, letisztult.

Androidos vagy? Érdekel a téli olimpia? Akkor nyomás a Google Play, és húzd le ingyen a Sochi 2014 Results nevű appot, azt a szép kéket. Ebben az alkalmazásban minden okosság ott figyel, szépen, ízlésesen megrajzolva, semmiképp sem túlhúzva, oroszosan giccsesre összehányva. Kicsit Facebook Messenger-szerű kék alap, faék egyszerűségű menüvel.

Miután lehívtad a 14 megás appot, szépen személyre szabhatod. Három nyelvből választhatsz, és megadhatod az országot is.

Lokalizálhatod az időzónát, majd jön a legérdekesebb rész: csomó értesítés közül választhatsz, érmekről, kedvenc sportolódról, sportágadról kaphatsz rendszeresen híreket, eredményeket.

Amit aztán a következő lépésekben ki is választhatsz. Szóval ha arra fáj a fogad, rábökhetsz az alpesi sízők fenegyerekére, Bode Millerre, és ha az amcsi őrült érmet nyer, azonnal szól a telefonod. Ha meg fogadnál is rá, akkor nyomás a TippmixPro oldala!

Napra és sportágra lebontva követheted az eseményeket az alkalmazás segítségével, elég hasznos ez meló közben.

Az appon keresztül természetesen a tizenhat magyar versenyzőt is folyamatosan lesheted, vagy épp a legcsinosabb és legfurább olimpikonokat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.