Nagyezsda Petrova egy 27 éves orosz triatlonos, aki Amerikában él, és mivel a tehetség és a kitartás mellé szépséget is kapott, fotómodellkedik is.

A terepsport.hu készített vele interjút, azt szemlézzük, miközben megnézünk pár érdekes fotót Nagyezsdáról. Akinek egyébként érdekes, izgalmasan rajtolt a karrierje, mivel egy komoly sérülés indította el.

Nyolc évvel ezelőtt az orvosok azt mondták, hogy a sportot felejtsem el életem végéig, mert eltörtem egy csigolyámat snowboardozás közben. Nem hittem nekik, elkezdtem erősíteni a hátizmaimat hosszú és lassú gyakorlatokkal, sokat jártam úszni, elkezdtem kerékpározni, majd jött a futás. Végül sikeresen teljesítettem az Ironman versenyt, ahol 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42 km futás a táv.”

A legjobb Ironman ideje 9 óra 45 perc, a korosztályában rendszeresen dobogós helyezéseket ért el, emellett orosz bajnok is. Ahogy írtuk, Pavlova kisasszony ötvözi a sportot a szépséggel, vagyis jönnek a modellfotók.

És igen bölcs tanácsokat, falvédőre varrható mondatokat is mond életről, ételről:

„Számomra az étel a test üzemanyaga, nem több. Az étkezés gyakran a rossz kedv, a magány ellenszere, vagy unaloműző, sokan azért esznek, mert beleszerettek egy ízbe és nem tudják abbahagyni. Nem kellene az érzéseinket és a hangulatunkat ételbe önteni! Az egyszerűség, a célszerűség és a környezettudatosság kell, hogy megjelenjen itt is.”

És továbbmegy, mert a triatlonból is kihozott egy igazi végkövetkeztetést.

A triatlon tökéletes kombináció egy harmonikus és egyensúlyban lévő testet és lelket felépíteni, tiszta fejjel és erős akarattal, egy út ahhoz, hogy egész életedben büszke lehess magadra, nagyszerű történeteket mesélhess az unokáidnak, megmutasd magadat a világnak. Minden elért cél megváltoztatja az életedet, minden lépés közelebb visz egy újabb barátsághoz, kapcsolathoz, akár a sportról, akár a mindennapokról van szó. Akár a szerelemhez is... 

Elnézve őt, igaza van.

(Fotók)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon