Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Iceman becenévre hallgató Chuck Liddell már jó pár éve nyugdíjba vonult, ám nem ő lenne az első bunyós, aki ráunva a nyugdíjas életre visszatérne a küzdőtérre.

A hírek szerint a 47 éves harcos erősen fontolgatja a dolgot, mi pedig számos legendás sportolót láttunk már visszatérni, a kérdés csupán az, hogy megéri-e. Az mondjuk tuti, hogy a kora ellenére kirobbanó formában van, ezt egy képpel is alá tudjuk támasztani.

És hogy mi lehet az oka annak, hogy Liddell ismét kesztyűt húzna? Elsősorban nyilván a hatalmas pénz. Hackleman kapásból egy 3 millió dolláros összegről beszélt, ám a tréner szerint talán még ennyi sem lenne elég ahhoz, hogy Iceman kockára tegye az egészségét és a hírnevét.

A másik oka pedig természetesen az lehet, hogy egy vérbeli harcosról van szó, a harcosok pedig egy dolgot imádnak; harcolni. Az idő előrehaladtával a reflexek megkopnak, a mozgás lelassul de a szenvedély marad a régi. Sőt, a brutális erejű könyökösök is, ez a videó legalábbis erről árulkodik:

Önmagában persze a kockás has és a kemény könyökös nem lehet elég ahhoz, hogy valaki helytálljon a csatatéren, így nem lehet megmondani, hogy Liddellnek milyen esélyei lennének, ha tényleg visszatérne. Arra például nem árt emlékezni, hogy a karrierje 3 sorozatban elszenvedett kiütéssel ért véget, pedig akkor még jóval fiatalabb volt. Ha akkor nem ment, mitől menne most jobban?

(Instagram)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.