Az Iceman becenévre hallgató Chuck Liddell már jó pár éve nyugdíjba vonult, ám nem ő lenne az első bunyós, aki ráunva a nyugdíjas életre visszatérne a küzdőtérre.

A hírek szerint a 47 éves harcos erősen fontolgatja a dolgot, mi pedig számos legendás sportolót láttunk már visszatérni, a kérdés csupán az, hogy megéri-e. Az mondjuk tuti, hogy a kora ellenére kirobbanó formában van, ezt egy képpel is alá tudjuk támasztani.

És hogy mi lehet az oka annak, hogy Liddell ismét kesztyűt húzna? Elsősorban nyilván a hatalmas pénz. Hackleman kapásból egy 3 millió dolláros összegről beszélt, ám a tréner szerint talán még ennyi sem lenne elég ahhoz, hogy Iceman kockára tegye az egészségét és a hírnevét.

A másik oka pedig természetesen az lehet, hogy egy vérbeli harcosról van szó, a harcosok pedig egy dolgot imádnak; harcolni. Az idő előrehaladtával a reflexek megkopnak, a mozgás lelassul de a szenvedély marad a régi. Sőt, a brutális erejű könyökösök is, ez a videó legalábbis erről árulkodik:

Önmagában persze a kockás has és a kemény könyökös nem lehet elég ahhoz, hogy valaki helytálljon a csatatéren, így nem lehet megmondani, hogy Liddellnek milyen esélyei lennének, ha tényleg visszatérne. Arra például nem árt emlékezni, hogy a karrierje 3 sorozatban elszenvedett kiütéssel ért véget, pedig akkor még jóval fiatalabb volt. Ha akkor nem ment, mitől menne most jobban?

(Instagram)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon