Ugrott a Nadal-Djoko derbi

Nadal ellen játszani a végső kihívás - mondja a következő ellenfele, aki pazar meccsen verte Djokovicot.

Rafa Nadal ellenállhatatlanul menetel Monacóban, amit csütörtökön Karen Hacsanov bánt: a különben tehetséges orosz srácot 6:3, 6:2-re verte 80 perc alatt.

Nadal már 14 éve rendre eljut a legalább a negyeddöntőbe Monacóban, ahol a 11. győzelmére hajt - lassan Monacóról nem is a Forma-1, hanem a spanyol teniszező jut eszünkbe elsőre.

Sokak szerint előrehozott döntő jön... de nem, nem Djokovic, hanem Dominic Thiem lesz Nadal következő ellenfele.

A fiatal osztrák egy parádés két és fél órás meccsen visszajött szetthátrányból (6:7, 6:2, 6:3), és 10-1-re javította az idei salakos mérlegét.

"Nadal ellen játszani a végső kihívás - közölte Thiem. - Megint emelnem kell a szintemen, de képes vagyok rá. Jobb lett volna később találkozni vele, kicsit peches sorsolásom ezen a tornán. De remélem, holnap neki is az lesz."

És ha nem csak a tenisz jelene érdekel:

Krokodil, gyilkos fonákkal - A René Lacoste-sztori - Roadster

Ridley Scott 2006-os Bor, mámor, Provence című filmjében van egy jelenet. A Russell Crowe által alakított angol tőzsdeügynök teniszmeccset vív a Didier Bourdon által játszott pocakos francia borásszal. Az angol magára mutat, majd így szól: Fred Perry! A francia sem akar lemaradni, ő René Lacoste-ot választja a kissé gyerekes szerepjátékban.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon