Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hazai pályán sem kapott gólt a Ferencváros a CSZKA Moszkva ellen, így a négy El-csoportmeccsén harmadszor szerzett pontot. Viszont csak egyet, mert a Fradi sem talált be.

A CSZKA elleni idegenbeli meccsen csoda kellett, hogy ne kapjon gólt a Fradi, számtalan helyzetet dolgozott és hagyott ki az orosz csapat. A pesti találkozón viszont már nem hagyott ennyi teret a Fradi, jóval kevesebb helyzete volt a Moszkvának. És mivel ők tartották magukat jó szokásukhoz, azt a keveset is elbénázták.

Rebrov kicsit bátrabb csapatot küldött most pályára, így az egész mérkőzés kiegyenlített volt, a Fradi többet ment előre, de rendre belehibáztak az utolsó passzba, lövésbe. A meccs legnagyobb helyzete Blazicé volt, a Fradi-bekk hat méterről telibe verte Akinfejevet.

Amennyivel bátrabban kezdett és játszott a Fradi, olyan gyámoltalanul cserélt most Rebrov, talán ha Isaelt hamarabb ráhozza a fáradó, nagydarab orosz védőkre, akkor meglehetett volna a győztes gól is. Így kevés ideje volt a brazilnak villanni.

(MTI/Illyés Tibor)

Az Espanyol elleni barcelonai döntetlen és a moszkvai győzelem után a CSZKA elleni hazai meccsen is leesett egy pont a Fradinak. Négy meccs után öt ponttal áll Rebrov csapata, így még bőven továbbjuthat, noha jelenleg a 3. helyen áll. November végén az Espanyol érkezik az Üllői útra.

Európa-liga, H-csoport

Ferencváros–CSZKA Moszkva 0–0

(Fotó: MTI)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.