Valószínűleg ez a legmocskosabb szabálytalanság, ami kosárpályán megtörténhet

A középiskolai kosárlabdameccsen egy 17 éves srác agya borult el. De annyira, hogy egy egész ország felháborodott.

Hanover High School és Centralia High School játszott egymás ellen, és utóbbi játékosa, Nathan Rempe most vörös posztó minden jóérzésű sportkedvelő szemében. A tiédben is az lesz, ha megnézed, mit művelt a zsákoló Thomas Atkinsszel.

Dacey Hagedorn on Twitter

Better look of the dirty push at the 1A State Tournament. Dirtiest Play of the Year? #DidntGetEjected #DemoteTheRefs @KSHSAA @sportsinkansas @KingJames @StephenCurry30 @NBA @SportsCenter @FBI https://t.co/aaDfKJtpJx

Hayden Gillum on Twitter

@sportsinkansas https://t.co/zQbWVdQ6rb

Ennél finomabban nem tudjuk elmondani: ilyet egyszerűen nem lehet tenni, nincs az az idegállapot.

Szerencsére Atkins nem szállt ki a meccsből, a bokája ugyan megsérült, de visszatért és 18 pontjával győzelemre vezette csapatát. Sőt még meg is bocsátott mészárosának, kiírta a Twitterre.

„Ha láttátok az esetet, vagy hallottatok róla, tudnotok kell, hogy ez csak baleset volt. Fel lett fújva az egész. A srác később bocsánatot kért, kezet ráztunk, minden rendben van köztünk.”

Mások nem ennyire megbocsátóak, még Dwyane Wade is megszólalt.

„A verseny hevében történnek szar dolgok, de ez a srác egyszerűen szívtelen volt, ahogy elsétált, miközben látta, hogy a lökése után mekkorát esett az ellenfele. Imádkozom a fiúért, hogy ne legyen súlyos sérülése.”

A sportújságírók is kiborultak, a Sport Illustrated az „egyik legdurvább szándákos szabálytalanságnak” nevezte az esetet, az ESPN egyik újságírója azt írta, „még sosem látott ennél mocskosabb megmozdulást”, a másik pedig annyit mondott, „ha ez a csapattársammal történik, azonnal berohantunk volna a kispadról”.

Jay Williams on Twitter

Are you kidding me? If that was my teammate & I saw that.. we are running off the bench. No question. https://t.co/XG4a9PowFT

Mi sem bocsátunk meg neki, az a minimum, hogy többet ne engedjék kosárpályára.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon