Már annyi verzió volt, hogy csak kérdőjellel vagyunk hajlandóak megírni.

Miközben a Real Madrid viszonylag fű alatt csábítgatja a konkrétan kiszemelt sztárokat, addig a Barcelona még arról sem döntött, ki a kiszemelt. Persze a holland vonal jól alakul, De Jongot már télen lefoglalózták, De Ligt pedig De Jong után akar menni.

De kellene egy csatár, több okból is: Suárez egyre értékelhetetlen teljesítményt nyújt, és még cseréje sincsen. Az elmúlt hetekben annyi pletyka keringett, hogy már ők is unhatják.

  • Először futottak egy kört Jovicért, de a Frankfurt szerbjénél elindítottak egy erős licitháborút, amiből ki akar maradni a Barcelona.
  • Aztán rákérdeztek Rashfordra is, de őt nem akarja adni a Man. United.
  • Lacazette az Arsenalnál óriási szezont rakott össze, és még nincs vége! És nem is ez az első ilyen a pályafutása során. Naná, hogy ráment a Barcelona.
  • Bartomeu elnök eközben ragaszkodott Griezmannhoz, akinek 120-125 millióra csökkent a kivásárlási ára. A francia el is köszönt már az Atléticótól, biztosra vettük, hogy a Barcába igazol. De az öltöző közbeszólhatott, illetve a drukkerek se várják már a tavalyi huzavona után.

Így elő kellett venni egy korábbi tervet, ami jó indulattal is B-nek mondható. A következő prioritás:

A Mundo Deportivo és a Sport információi szerint a Barcelona már küldött is egy ajánlatot a Celta Vigónak az uruguayi csatárért, ám azt vissza is dobták. Mondjuk 25 milliót akartak adni, miközben 50 millió a kivásárlási ára.

A 22 éves Gómez 13 gólt szerzett és 5 gólpasszt adott 35 La Liga-meccsen a kiesés ellen küzdő Celtában. Összesen 75 mérkőzése van a Celtában, ezeken 31 gólt számlál. Klasszikus középcsatár, akinek a számai azért nem annyira meggyőzőek, de ennél fogja az ára is alacsonyabb. Láthatóan most már inkább csak Suárez cseréjét keresik, nem pedig az alternatíváját.

Tökéletesen tükrözi a piaci helyzetet, hogy mostanra számtalan csapatnál lett Gómez az egyik legfőbb kiszemelt (Tottenham, ​West Ham, Arsenal, Atlético Madrid, Valencia, de még a Liverpool is), mivel van kivásárlási ára, ami teljesen megfizethető. A többi kapós fiatalnál elszálltak a számok, Jovic esetében már 100 millió is felmerült, ami miatt a Real is megtorpant, a Benfica 19 éves támadójának, João Felixnek pedig 105 millió euró szerepel kivásárlási záradékként.

(Fotó: Quality Sport Images/Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon