Hiába dominált a Chelsea, a Vidi bőven elhozhatott volna egy pontot – és nem gól nélküli döntetlennel!

Sok jóra nem számítottunk Londonban, így feltétlenül kellemes csalódás volt, hogy az első félidő után még nem esett gól a meccsen. A Chelsea még tartalékosan is tele volt sztárokkal, Willian, Pedro vagy épp Morata okozott is elég gondot a fehérvári védelemnek. Sok helyzete volt a Chelsea-nek, de az egyik legnagyobbat a Vidi hagyta ki: Nego kavart a kapu előtt, de a lövésre már nem maradt ereje.

A második félidő is egy Nego-helyzettel indult, aztán persze felpörögött a Chelsea, jöttek a helyzetek Tujvel kapuja előtt is, de egyáltalán nem lehetett érezni, hogy több osztálynyi a különbség a két csapat között. De azért a vezetést a londoniak szerezték meg, Morata vágta a léc alá Willian csúsztatását. Ekkor már Hazard-t is be kellett vetni.

A sokkoló az volt, hogy cseppet sem zuhant össze a Vidi, az utolsó percekben pedig több olyan helyzete is volt, amiből simán jöhetett volna az egyenlítés. Kovács ziccere például sokáig fájni fog. A jobbik csapat nyert, amely 630-at passzolt a Vidi 141-gyével szemben, azonban teljesen pariban volt a magyar bajnok: a kaput eltaláló lövések aránya csak 4:3 volt a Chelsea javára!

Európa-liga, csoportkör, L-csoport

Chelsea–Vidi FC 1–0 (0–0)

(Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon