Jótékonykodnak az őrült Vissza a jövőbe-rajongók, és te is egyszerűen megteheted

Néhány őrült Vissza a jövőbe-rajongó futással jótékonykodik a film évfordulóján. A megtett kilométereket aztán örökbe lehet fogadni, az adományok pedig a Piros Orr bohócdoktorainak munkáját segítik.

Hogy Marty McFly valóban megérkezik-e október 21-én, 1985-ből, az majd 16:29-kor kiderül. Az viszont biztos, hogy néhány filmrajongó ekkor futva indul el a jövőbe. Öten három nap folyamatos futással, fejenként 88 mérföldet teljesítve izzítják be a Fussunk Kondenzátort. Összesen több mint 700 megtett kilométer után (ez több, mint a Budapest–München közötti távolság), ha számításaik helytállóak, akkor éppen az óraállítás idejére érkezhetnek meg. Függetlenül attól, hogy lesz-e ekkor villámcsapás, vagy sem, egy kicsit valóban visszautazhatnak így az időben.

Hogy miért teszik mindezt? Hogy az általuk lefutott kilométereket örökbe adják. A befolyt adományok pedig a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt gazdagítják. Ha te is szeretnél saját kilométert, az esemény Facebook-oldalán megtudhatod, mi a teendőd.

Ha a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány munkájáról szeretnél többet megtudni, látogass el a pirosorr.hu oldalra.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon