2012 és 2014 nyara között mindössze 71 meccset játszott a Fradiban, tavaly nyáron mégis őt választották a drukkerek minden idők legjobb légiósának.

Muhamed Besic legutóbb több mint egy éve lépett pályára tétmeccsen még a Sheffield United csapatában. A nyáron visszatért kölcsönjátékából az Evertonhoz, ám ott csak az U23-as csapatban játszhat. Bosnyák sajtóhírek szerint az Everton nem is hosszabbítja meg a válogatott középpályás szerződését.

A sport.ba információja szerint emiatt

A csakfoci.hu úgy értesült, van is erre szándék a klub részéről, a 28 éves védekező középpályást tárt karokkal várnák az Üllői úton, ha nem lesznek irreálisak a fizetési igényei. A lap tudni véli, hogy a klub és a játékos között nem szakadt meg a kapcsolat, ezért is reális az esetleges visszatérés.

A Fradi-drukkerek 2020-ban minden idők legjobb légiósának választották Leonardo és Kuntics előtt. A 2014-es vb-n Bosznia-Hercegovinával a világbajnokságon is szerepelhetett, és nemhogy mindhárom csoportmeccset végigjátszotta, hanem még Messi őrzését is rábízták.

Az Everton csaknem ötmillió euróért vásárolta meg a Fraditól a játékjogát.

(Fotó: Matthias Hangst/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.