A Veszprém edzője úgy készül, mint egy filmrendező: valaki Jim Carrey lesz, valaki Tom Cruise

A Telekom Veszprém csapatnyi játékost igazolt a következő szezonra, na meg hozzájuk egy új edzőt, hogy kicsit felpörögjön a sikeres, de kicsit leülő csapatot.

Izgalmas lesz a Vranjes-éra Veszprémben, a délszláv származású svéd szakember kemény, következetes és roppant felkészültnek tűnik. És kreatív, legalábbis a válaszai (na meg a Flensburgnál is úgy tűnt.). Kellett a frissítés kispadon, mert elfáradt a kapcsolat Sabaté és a csapat között, sőt, Sabaté és mindenki között.

A Telekom Veszprém hivatalos oldala készített vele interjút, és volt egy kérdés, hogy mik a legfontosabb jellemzői a Vranjes-csapatoknak.

Ha a játékosok mindezt megadják nekem minden alkalommal, amikor pályára lépnek, elégedett leszek velük, az eredménytől függetlenül. Kihagyhatnak egy lövést, lehet rossz napjuk, ez mindenkivel megeshet. Nagyon sok szurkolónk van ebben az Arénában, és nagyon sokan követnek minket figyelemmel, amikor játszunk. Tartozunk nekik ezzel a 3 dologgal. Szeretnék pár változtatást a játékstílusunkban. Nehéz 21 embert motiválni edzőként, de van egy tervem.

(Fotó: AFP)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon