A Barcelona Katarba igazoló legendája egyre többször nyilvánul meg, és egyre több kritikát fogalmaz meg. Csak nem készül valamire?

A Marcának adott hosszabb interjút, melyben nyilván kérdezték a katari fociról, az arab életről, meg persze Messiről és CR-ről, ezeket itt tudod elolvasni, ami érdekes, az a besült igazolások és a Madrid szuperkupa-győzelme miatti kritikája.

„Egy lenyűgöző korszakban játszottam Barcelonában, nem volt párja a csapatnak, ám azóta a csapat teljesen átalakult. A foci most is jó, de sokkal jobb aláírásokat kellene felmutatni.

És most mi a különbség a Real és a Barcelona között?

Xavi azt mondja, türelem kell, most átalakulás van a klubnál – igaz, ehhez a drukkerek szerint elnököt is kellene cserélni. Bartomeu megbukott, többször, most a nyáron nagyon, de ezt mi tesszük hozzá.

A sokat kritizált Paulinhóról is megkérdezték, amire azt mondta, ha a Real igazolta volna le, senkinek sem lenn egy rossz szava sem. Ő játszott ellene, és briliánsan akadályozza meg az ellenfél játékát, nagyon erős.

Xavi véleménye mindig is fontos volt Barcelonában, mi több, egyre fontosabb, de gyanúsan sokat kritizál mostanában. Elnöki ambíciók?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon