Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ulf Karlsson, a svéd válogatott korábbi csapatorvosa eddig bírta, most már tettekre sarkall kijelentésével: a Juventusnál csapatszinten doppingoltak a kétezres években. Vagy tán még mindig?!

Karlsson doki egy Värmlandsben tartott konferencián dobta be a doppingbombát, és ezt nem egy pici pukkanás lesz, ezt a szellemet már nem tolja vissza a palackba. Azt állította, hogy az ország legnépszerűbb sportolója, Zlatan Ibrahimovic doppingolt a Juventusnál. Vagyis doppingolták őt, és az egész csapatot. Karlsson egyébként a fociválogatott után az atlétáknál is dolgozott, nem kezdő.

"Albin Ekdal 2008-ban került a Juventushoz, és az ott eltöltött időszakában szedett fel nyolc kilót. Szerintem ez a Juventusnál bevett szokás volt, egyik csapatorvosukat például el is ítélték 22 hónapra."

Az a bibi, hogy Zlatan még sosem bukott meg doppingvizsgálaton, amit Karlsson doki is tudja, így viszont perre készülhet, noha kijelentette: "Szégyen, hogy egyesek úgy gondolják, hogy ezzel Ibrát támadom. Ez nem így van! Csak az a célom, hogy megmozduljon valami a doppinggal kapcsolatosan, ami a csapatsportokba is bekúszott. Ismétlem, nem Ibrahimovicot vádolom."

Ettől még beperelik, mert közben előkerült Ibra menedzsere, Mino Raiola is, akinél nincs dörzsöltebb figura az ügynökön között:

"Perelni fogunk. Én nem vagyok szakértő, de van egy svéd ügyvédünk. Mindig akadnak emberek, akik utálják őt. De talán ő (a doktor) már megbukott egyszer. Vagy csak féltékeny. Ez az ember nagy hibát követett el, valótlanságokat terjeszt."

A menedzser azt is elmondta, hogy Ibra tizenöt-húsz alkalommal volt ellenőrizve és sosem bukott meg. A Juventusnál rendszeresek voltak a vizsgálatok.

"Ez nevetséges. Tények nincsenek, ellenben mi tudjuk bizonyítani, hogy ez nem igaz. Még egy Aspirint se vett be Zlatan."

(Forrás: Aftonbladet101greatgoals.com, fotó: Huffington Post)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.