Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Itt a karácsonyi vásárlási szezon: hatalmas kedvezményeket kaphatsz Microsoft termékekre.

November 11-e a karácsonyi vásárlási időszak kezdete Kínában, amit mi is élvezhetünk minden évben. Ilyenkor minden nagyobb webáruház a lehető legalacsonyabb árakon kínálja a termékeit, és ez alól a GoodOffer24 sem kivétel. Az eredetileg szinglik napjának nevezett „ünnepre” egyet fizet, kettőt kap akciót hirdetett a webshop, ami nagyon jó lehetőség azoknak, akik épp számítógép vásárlásán gondolkodnak, és szükségük van a Microsoft szoftvereire.

Bármelyik Microsoft Office licenc vásárlása mellé ingyen Windows 10 Pro vagy Home rendszert kapsz ajándékba! Nincsenek trükkök vagy rejtett költségek, tényleg ingyen Windowst osztogatnak a GoodOffer24-nél.

Annyit kell csak tenned, hogy az alábbi linkek közül kiválasztod a neked legszimpatikusabb csomagajánlatot, és megvásárolod azt. A kulcsokat e-mailben fogod megkapni a webshoptól, szinte azonnal.

Az ajánlat november 28-ig él.

Természetesen lehetőség van önállóan is megvásárolni a Windows rendszereket, ehhez szokás szerint extra 25% kedvezményt is kapsz. A THU25 kupont felhasználva az alábbi árakon juthatsz hozzá a legnépszerűbb Microsoft termékekhez.

Természetesen a kuponkód minden egyéb Microsoft szoftver vásárlására felhasználható, a teljes listát ezen az oldalon találhatod meg.

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy online áruház, amely a legnépszerűbb Microsoft licencekre szakosodott. Könnyen használható és megbízható webshop, amit a rengeteg megrendelés és a vásárlók elégedettsége bizonyít. Minden licencre garanciát vállalnak, és ha mégis valamilyen problémába ütköznél, a tízéves tapasztalattal rendelkező, 24/7-es ügyfélszolgálatuk készséggel segít.

Fizetési módok

Ahogyan a legtöbb kínai webshopban, itt is lehetőséged van bankkártyával fizetned, de a remek vevővédelmi rendszeréről híres PayPal fizetési mód is a rendelkezésedre áll. Mindenképpen az utóbbit javasoljuk, így egy esetleges probléma felmerülésekor extra védelmet kapsz.

Ha bármilyen információra van szükséged, az info@goodoffer24.com e-mail címen tudsz érdeklődni, ahol a webshop ügyfélszolgálata szívesen megválaszol minden felmerülő kérdést.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A Player.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

A cikk létrejöttét támogatta a Goodoffer24.

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.