130 országban startolt el az offline videónézésre is alkalmas YouTube Go

A Google a YouTube Góval azokban az országban akarja kicsit fellendíteni a videózási hajlandóságot, ahol nem annyira természetes, hogy az ember metrózás közben is klipeket néz.

A YouTube Go leghasznosabb funkciója az offline videónézés. Amikor csatlakozol az internetre, bejelölgeted, mely videókat szeretnéd lementeni az eszközödre és milyen minőségben, majd ezeket bárhol, bármikor megnézheted külön adatforgalom nélkül. Valahogy úgy, mint ahogy a Spotify-jal hallgatod a zenéidet internetelérés nélkül.

A fícsör egyébként nem új keletű, a YouTube Red előfizetői már régóta csinálhatnak ilyet, csak nekik fizetniük kell a tíz dolláros havi díjat, a Góval viszont még erre sem lesz szükség.

A Google érthető okokból azokra az országokra szabta a az Indiában bétatesztelt appot, ahol a mobilinternetezés erősen korlátozott vagy drága, így egyet tippelhetsz, hogy vajon Magyarország kap-e belőle.

Úgy is van, sajnos nálunk nem lesz elérhető az alkalmazás. Ha YouTube-videókat akarsz lementegetni, maradnak a más gyártók által hegesztett, a Google által nem támogatott appok, vagy a YouTube Red-előfizetés, ami azért szerencsére nem annyira drága, hogy az embernek egy fél hónapig kelljen éheznie miatta.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon