Azt hitted, hogy tapasztalt róka vagy, akinek már nem tudnak újat mutatni? Akkor alaposan kösd fel a gatyád.

1. Macskasimogató műnyelv

Amikor már nem elég az emberi kéz vagy a fésülő kesztyű ahhoz, hogy cirógassuk nyávogó cimboránkat. Ennél abszurdabb dolgot hirtelen nehezen tudunk elképzelni:

2. Vibrátor, amely elemzi a női orgazmust

Igen, elemzi. Tehát adatokat közöl a hüvelyi összehúzódások számáról, vagy a punci hőmérsékletéről. Mindenképp lepd meg vele vegyésztechnikus partneredet.

3. Okosmatrac, amely lebuktatja a félrelépőket.

Hát ez már teljesen beszarás! A matracba beleraktak egy rakás ultrahangos szenzort, hogy érzékelhesse a gyanús mozgásokat az ágyon, majd értesítést küldhessen az épp messze járó, szerető társnak. Tökéletes ajándék paranoiás, örökféltékeny ismerősöknek:

4. Okossörnyitó

Az okossörnyitó azonnal közli a haverokkal, amennyiben megbontottál egy sört. Sőt, akár még körüzenetet is küldhetsz a nem mindennapi eseményről – ha a Facebook-poszt eddig nem lett volna elég sokatmondó.

5. A világ legidegesítőbb terhességi tesztje

Aki volt már nő mellett terhességi teszt elvégzése közben – és nem jókedvéből –, az jól tudja: ez talán a világmindenség leghosszabb 3 perce. De úgy tűnik, önmagában nem elég nagy kihívás ez a pár perc, fel kell dobni valamivel. Az egy dolog, hogy a program közben azt kérdezgeti a körmét rágó tüneménytől, hogy érzi magát, a végén még azt is megtudakolja tőle, hogy szeretne-e gyereket, vagy nem. Csak hogy teljes legyen az élmény.

(forrás: Cracked)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon