Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Legalábbis ő ezt állítja.

Ahogyan azt biztosan sokan tudják, miután Tom DeLonge otthagyta a színpadot, ufókutatóként kezdett új életet, de sajna nem a távcsőbe bámulós/adatokat elemzős fajtából hanem "a kormány eltitkolja előlünk az igazságot/Mi az a furcsa maszat a felvételen? Biztosan egy földönkívüli!" fajtából.

Nos, Tom az Enema of the State után új szakmájában is felért a csúcsra, ugyanis az Instagramon büszkén jelentette be, hogy az általa létrehozott To The Stars Academy ufókutató intézet megdönthetetlen bizonyítékot talált az idegenek létezésére, mégpedig egy olyan anyag formájában, ami a tudomány számára ismeretlen. Ímé:

Sajna az énekes nem nagyon részletezte, hogy milyen anyagot is látunk a nem túl jó felbontású képen, a hálatlan internetezők pedig ennek megfelelően igencsak szkeptikusak maradtak a (ha igaz) évezred bejelentésével kapcsolatban. Szerintük a fotón látható dolog leginkább egy kőre, esetleg üledékes valamire emlékeztet.

A szenzációs bejelentés koporsójába maga a To The Star Academy ütötte be az utolsó szöget, akik szintén posztoltak egy képet az "ismeretlen eredetű, fejlett repülő járműből" származó anyagról...

T̷h̷e̷ ̷B̷l̷a̷c̷k̷ ̷V̷a̷u̷l̷t̷ on Twitter

I think a genuine question we all need to ask -- is why would @TTSAcademy show a black & white photograph of a mineral known as "malachite" (EXACT photo available from a stock house: https://t.co/fLjJwr0Eyh) to represent "groundbreaking metamaterials" that they acquired? https://t.co/CsFBIeQGxl

... csakhogy ez itt az internet, így aztán elég gyorsan kiderült, hogy a fénykép egy malachitról készült stock fotó fekete-fehér változata. Pedig mi tényleg drukkoltunk.

(Nyitókép:Getty)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.