Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha eddig azért nem vettél Pixel telefont, mert drága, akkor egy akadállyal kevesebb.

Persze nagyobb esély van rá, hogy azért nem vettél Google-telefont, mert Magyarországon hivatalosan nem kapható, ez pedig a Pixel 3a és 3a XL telefonokkal sem fog változni.

A Google két új telója ennek ellenére megérdemli a figyelmet, hiszen mindössze 400 és 480 dollárba kerülnek, mégis simán felvehetik a versenyt a drágább telefonokkal is. Itt természetesen elsősorban a telefon kamerájára gondolunk, amiben a Pixel 3 egyértelműen a legjobbak között van, és a Google minden bizonnyal az a-jelű telefonoknál is beveti azt a szoftveres mágiát, ami a Pixelt a hobbifotósok kedvencévé tette. Az biztos, hogy a Night Sight-mód az a-sorozatban is benne lesz, vagyis esélyes, hogy a kategóriájában ez lesz a legjobb kamerás telefon.

A Google Pixel 3a minden másban egy középkategóriás telefon szintjét hozza Snapdragon 670 procival, 4 GB RAM-mal és 5,6 colos, 2160x1080 pixeles kijelzővel, de minden flancolás nélkül, vagyis ebben a mobilban hiába is keresnénk kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, vezeték nélküli töltést vagy vízálló borítást. A nagyobb 3a XL pontosan ugyanezt tudja, csak 5,6 colos helyett 6 colos kijelzővel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.