A Google már azt is megmondja, mit egyél az étteremben

Az örök dilemma: beülsz egy étterembe, és halvány fogalmad sincs róla, mit kéne választanod az étlapról. Súlyosbító körülmény, ha külföldön vagy, és azt sem tudod, hogy mi micsoda. A Google viszont most megoldja ezt a problémát.

Az eddig is csodaszámba menő Google Lens ugyanis új funkcióval bővül, így elég lesz ráirányítanod a kamerát az étlapra, a telefonod pedig máris mondja, hogy az adott helyen mik a legnépszerűbb fogások, és a többi felhasználó értékeléseit is azonnal megnézheted. Persze ez a funkció csak olyan helyeken fog jól működni, amit már sokan értékeltek, de ez azért ma már Magyarországon sem tűnik nagy akadálynak.

Google on Twitter

Today's special: Google Lens. 🍽 Automatically highlighting what's popular on a menu, when you tap on a dish you can see what it looks like and what people are saying about it, thanks to photos and reviews from @googlemaps. #io19 https://t.co/5PcDsj1VuQ

A Google Photos-ból elérhető Lens amúgy egy másik hasznos fícsörrel is bővült, ugyanis az alkalmazás mostantól nem csak valós időben fordít le bármilyen feliratot, szöveget, amire a kamerát irányítod, de ha szükség van rá, hangosan fel is olvassa.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon