Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Utáltuk, megvetettük, és természetesen soha nem vallanánk be, hogy néha mi is használtuk, ám most, amikor a LOL hivatalosan is halott, valahogy mégis szomorúak vagyunk miatta.

A Facebook nemrég közzétett felmérése szerint a nevetés szinonimájaként használt kifejezést (laughing out loud, vagyis hangosan röhögök) mindössze a felhasználók 1,9%-a használja, vagyis nem túlzás kijelenteni, hogy

A LOL halott!

Na de akkor hogyan érzékeltetik az emberek a humorérzéküktől teljesen megfosztott ismerőseikkel, hogy csak viccelnek? Meglepő, de a Facebook szerint a LOL-t a jól bevált haha, valamint gonoszabb változata, a hehe taszajtotta a teljes megsemmisülés szélére, és csak ezt követik a szmájlik (vagy ahogy mostanában hívják őket, emojik).

Ez mondjuk valószínűleg annak tudható be, hogy a felmérés csak az amerikai közönséget, azon belül is csak a posztokat és hozzászólásokat vizsgálta, vagyis a szmájlik fellegvárának számító privát chatet kihagyták a vizsgálatból. Ha bővebben is érdekel a téma, akkor itt elolvashatod a teljes jelentést, nagyon izgalmas.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.