Ez a minidrón a turisták legjobb barátja

Ha azt hitted, hogy a szelfibotozó turisták idegesítőek, akkor most kapaszkodj, mert lehet, hogy hamarosan minden egyes szelfibot helyett miniatűr kis drónok fognak zümmögni a Parlament meg a Bazilika előtt.

Egy találékony cég ugyanis olyan drónt készül piacra dobni AirSelfie néven, ami kifejezetten abból a célból készült, hogy tökéletes fotókat készíthess magadról bárhol és bármikor. Mondjuk tény, hogy sokkal praktikusabb, mint egy bot vagy a karod, hiszen az AirSelfie akár húsz méter magasra is képes felrepülni, így egészen új perspektívákat nyit a szelfizés történetében.

A nagyjából okostelefon-méretű drónt irányítani is a telefonoddal tudod, sőt, ha éppen nincs rá szükséged, akkor fel is pattinthatod a telefonod hátuljára, így a zsebedben is magaddal viheted bárhova. Az egyetlen hátránya, hogy a kamerája öt megapixeles, ami elég kevésnek tűnik a mai telefonok 8-12 megapixeles felbontású előlapi kameráihoz képest.

Ha ennek ellenére megjött a kedved az AirSelfie-hez, akkor a Kickstarterről tudod megrendelni 179 euróért, vagyis kábé 55 ezer forintért, és várhatóan jövő márciusban már kézhez is kapod.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon