Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az U. S. Navy Blue Angels csapata ismét nagyot ment a kaliforniai légi bemutatón, amelyet a Naval Air Station El Centrói gyakorlópályán tartottak meg.

Született is jó néhány felvétel az akcióról, ezek közül mutatnánk kettőt, amelyeken azt figyelhetjük meg, amint az F/A–18 Hornet harcászati elfogóvadász és vadászbombázó felszáll a levegőbe, de nem akárhogy. Ez az a szitu, amikor az elemi erőt testközelből tapasztalhatjuk meg – de nem is fecsérelnénk tovább a szót, inkább mutatjuk:

Norman Graf Aviation Photography

For those of you suffering from the Airshow Blues, here's something to get you ready for the 2018 season! Lieutenant Brandon Hempler, Blue Angels #6, the Opposing Solo, takes off from runway 12 at...

Air Show Vid

Today, this happened during Blue Angels winter training at NAF El Centro, enjoy!

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.