Love Hulten alaposan rászolgált a nevére, hiszen nagyon nehéz valakit nem szeretni, aki ennyi gyönyörű kütyüvel ajándékozta meg a világot. Először ott volt az ékszerdoboznak is beillő Game Boy Advance, aztán jött minden idők legszexibb hordozható játékgépe, most pedig egy még ezeknél is komolyabb alkotást tárt a nagyérdemű elé: a teljes egészében fa borítású Apple Machintost.

Hogy mindenkinek világos legyen: jobb oldalon látható a jó ízlés földi helytartójának (aka. Steve Jobs) elképzelése arról, milyen egy szép számítógép (tegyük hozzá: a '80-as évekhez képest tényleg nem volt csúnya) balra pedig Hulten munkája, akit ezek után minimum a jó ízlés istenének illene neveznünk.

Az aranyozott billentyűzet ugyan nekünk, pesti gyerekeknek egy kicsit túlságosan SWAG, de ezt leszámítva a diófa borítású számítógép minden elemében tökéletes mestermű. Különösen értékeljük, hogy a készítője egy eredeti Machintost sem nyúzott meg a létrejöttéért, helyette egy Mac Minit rejtett el a faborítás alatt, ami az eredeti géphez képest olyan szuper modern funkciókkal is rendelkezik, mint például a DVD lejátszó.

Mivel egyedi darab, megvásárolni nem lehet, de mondjuk ha bekopogtatsz Hultenhez egy jó nagy zsák pénzzel, akkor lehet, hogy csinál neked is egyet.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon