Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Love Hulten alaposan rászolgált a nevére, hiszen nagyon nehéz valakit nem szeretni, aki ennyi gyönyörű kütyüvel ajándékozta meg a világot. Először ott volt az ékszerdoboznak is beillő Game Boy Advance, aztán jött minden idők legszexibb hordozható játékgépe, most pedig egy még ezeknél is komolyabb alkotást tárt a nagyérdemű elé: a teljes egészében fa borítású Apple Machintost.

Hogy mindenkinek világos legyen: jobb oldalon látható a jó ízlés földi helytartójának (aka. Steve Jobs) elképzelése arról, milyen egy szép számítógép (tegyük hozzá: a '80-as évekhez képest tényleg nem volt csúnya) balra pedig Hulten munkája, akit ezek után minimum a jó ízlés istenének illene neveznünk.

Az aranyozott billentyűzet ugyan nekünk, pesti gyerekeknek egy kicsit túlságosan SWAG, de ezt leszámítva a diófa borítású számítógép minden elemében tökéletes mestermű. Különösen értékeljük, hogy a készítője egy eredeti Machintost sem nyúzott meg a létrejöttéért, helyette egy Mac Minit rejtett el a faborítás alatt, ami az eredeti géphez képest olyan szuper modern funkciókkal is rendelkezik, mint például a DVD lejátszó.

Mivel egyedi darab, megvásárolni nem lehet, de mondjuk ha bekopogtatsz Hultenhez egy jó nagy zsák pénzzel, akkor lehet, hogy csinál neked is egyet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.