Minőség és egyedi stílus találkozása egyetlen laptopban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Wikipédiát idézve hipsternek nevezzük azokat a középosztálybeli, urbánus fiatalokat, akik egységes szubkultúrát alkotnak összetett ízlésvilágukkal, különc viselkedésükkel és a mainstreamtől távol álló stílusukkal. A megállapítás akár az ASUS Vivobook S1432F modelljére is igaz lehetne, feltéve, ha megspékeljük egy prémium laptop legjobb tulajdonságaival.

Az ASUS VivoBook S432F még a mindennapi PC használatnak is egyediséget kölcsönöz extravagáns formatervezésével, mely azt közvetíti a világnak, hogy különlegesek vagyunk. Míg az innovatív ASUS ScreenPad 2.0 segítségével még hatékonyabb, több feladatos munkavégzést elláthatunk, ezáltal alapjaiban megváltozhat, ahogy korábban laptopunkat használtuk.

Az új ScreenPad új magaslatokba emeli a munkavégzés élményét: interaktív, másodlagos érintőképernyőjével játszi könnyedséggel elvégezhetjük feladatainkat, és kialakíthatjuk saját napi rutinunkat. Az interaktív, másodlagos érintőképernyő hatékonyabbá teszi munkákat, többek között praktikus ASUS segédprogamokkal: a Gyorsbillentyű például lehetővé teszi komplex billentyűparancsok egyérintéses aktivációját, a Kézírás funkció által természetes a szövegbevitel, míg a Numerikus érintőpad gyors adatbevitelt biztosít.

A továbbfejlesztett, okostelefonra emlékeztető felhasználói felület nagy előnye, hogy egyaránt használhatjuk játékra, zenehallgatásra, csetelésre a fő munkaterületen zajló folyamatok megzavarása nélkül. Mindemellett a hardver miatt sem kell aggódnunk, az ugyanis energiatakarékosabb elődjénél, ezáltal hosszabb akkumulátoros üzemidőt biztosít (gyorstöltés: 49 perc alatt 60 százalékosra töltődik) ScreenPad használata mellett. Amikor pedig épp nincs használatban, a ScreenPad automatikusan akkumulátorkímélő üzemmódba vált.

A VivoBook S432F-ben kiemelt szerep jutott a részleteknek. A készülék egyedisége többek között abban rejlik, hogy elsőként látták el fedelét a VivoBook logóval, emellett karcsú, fémháza plasztikusan texturált borításával kitűnik a laptopok közül. Hogy mi teszi tökéletes munkagéppé? Például a precíziós kialakítású ErgoLift zsanér, ami kettős funkcióval rendelkezik, vagyis bármely szögben biztonságosan tartja a kijelzőt, és 3,5 fokban, enyhén megdönti a billentyűzetet, hogy minden helyzetben tökéletes gépelési pozíciót biztosítson. Kiváló teherbírását pehelysúllyal és ultravékonysággal ellensúlyozza, így könnyedén bárhová magunkkal vihetjük.

Az új négyoldali NanoEdge kialakítás egy keret nélküli, majdnem teljesen kávamentes kijelzőt kínál a S432F számára hatalmas képernyő felülettel és szemkápráztató látvánnyal, így munkához és szórakozáshoz egyaránt tökéletes. A káva 5,3 milliméteres, képernyője 14 colos, full HD-s kijelzővel ellátott, a kijelző-készülékház aránya pedig 88 százalékos, 178 fok szélességű betekintési szöggel.

A Vivobook S432F valóban életünk megkönnyítésére született, teszi mindezt nyolcadik generációs Intel Core i5 és i7 procikkal, amihez integrált Intel UHD Graphics 620 videokártya mellett akár dedikált Nvidia MX250 videokártyát is kérhetünk. A gép 8 vagy 16 GB RAM-mal és 256, 512 vagy akár 1 TB SSD tárhellyel érkezik,  emellett támogatja a vadiúj Wi-Fi 6 Gig+ (802.11ax) szabványt, ami szupergyors hálózati sebességet biztosít nagy fájlok gyorsabb átviteléhez, online játékhoz és zökkenőmentes videócsevegéshez, ergo mostantól az irodánk tényleg ott lehet, ahol mi akarjuk.

Ami pedig a biztonságot illeti, kéz nélküli arcfelismeréssel is bárhonnan bejelentkezhetünk a VivoBook S432F-be: a fejlett biometrika zökkenőmentesen működik a Windows Hello-val, mellyel bármikor felébreszthetjük laptopunkat, és egyetlen rápillantással bejelentkezhetünk. Végezetül pedig meg kell említenünk kiváló, részletgazdag hangzását, amit a Harman Kardon-minősített hangrendszernek köszönhetünk.

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt az Asus.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.