Újabb átveréssel hülyítik a magyar népet Facebookon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A napokban többen is jelezték, hogy egy finoman szólva is érdekes, magyar nyelvű üzenet landolt Facebookon a postaládájukban. A helyesírása alapján nem magasztalnánk az egekig a sorok megfogalmazóját, de az biztos, hogy a felhasználók egy részét így is elbizonytalaníthatja – vagy akár megijesztheti.

Az üzenet lényege az, hogy a Messengeren – a mennyországhoz hasonlóan – irtóra fogy a hely, a Facebook pedig kíméletlenül kipaterolja a passzív tagokat. De te megmenekülhetsz a törlés elől! Csak tovább kell küldened ezt az üzeneted egy ismerősödnek, és a rendszer azonnal kiszagolja, hogy bizony te továbbra is igénybe vennéd a szolgáltatást. Hát persze.

Erről lenne szó:

„Helló! Ez az üzenet a messenger-től van. Az utóbbi időben sok panasz volt a messengerre,hogy egyre lassabban működik. A követkzők az okok: messenger-re egyre többen jelentkeznek be,és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni,hogy te tényleg rendszeresen használod a messenger-t.Ezért következő a kérésünk: küld el ezt ez üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következő 2 héten belül nem küldi el,megmutatja nekünk,hogy a messenger-ét nem használja, és lelesz törölve a messenger-ről,hogy több hely legyen. Tehát küld el ezt tovább a barátaidnak és kérd meg őket is,hogy küldjék tovább,hogy a messengeren tudjanak maradni. Bocsi de ez tényleg nem vicc, már 8871 embert töröltek.”

Reméljük, azt már nem kell külön kiemelnünk, hogy fölösleges továbbküldeni vagy megosztani ezt az üzenetet, ugyanis csupán átverés az egész. Így másokat is megóvhatunk a fölösleges riogatástól.

(forrás: HVG)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.