Apró bibi, hogy a telefont a Samsung helyett a mobiltokokat gyártó UAG (Urban Armor Gear Case) leplezte le, akik teleplakátoltak az oldalukat a telefonról készült képekkel.

Ennek megfelelően a Galaxy S8-at csak egy meglehetősen csúnya (de rendkívül strapabíró) tokban láthatjuk, ám a képek így is elég beszédesek.

A legnagyobb újdonság talán az, hogy bár az ujjlenyomat-olvasó tényleg a hátlapra került, de nem éppen oda, ahova vártuk: az LG-vel, a Huaweivel és a Google-lel ellentétben ugyanis a Samsung nem a kamera alatt, hanem mellette helyezte el a szenzort, ami így első ránézésre kevésbé fog kézre esni, mint más telefonoknál.

A másik érdekesség a telefon oldalán látható vadiúj gomb, amivel a hírek szerint Bixbyt, a Samsung saját, szuperintelligens személyi asszisztensét tudjuk aktiválni.

A képek emellett azt is megerősítik, hogy a kijelző jóval nagyobb helyen terpeszkedik (vagy ha úgy nézzük, a keret foglal el kevesebb helyet), ami azzal jár, hogy a fizikai Home gomb eltűnt a telefon aljáról.

 

Ezen kívül most már az is biztos, hogy a Galaxy S8-ban továbbra sem lesz duál kamera, és nagyon úgy tűnik, hogy a telefon csak hajlított kijelzővel lesz elérhető.

(Forrás: Tech2)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon