Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Apró bibi, hogy a telefont a Samsung helyett a mobiltokokat gyártó UAG (Urban Armor Gear Case) leplezte le, akik teleplakátoltak az oldalukat a telefonról készült képekkel.

Ennek megfelelően a Galaxy S8-at csak egy meglehetősen csúnya (de rendkívül strapabíró) tokban láthatjuk, ám a képek így is elég beszédesek.

A legnagyobb újdonság talán az, hogy bár az ujjlenyomat-olvasó tényleg a hátlapra került, de nem éppen oda, ahova vártuk: az LG-vel, a Huaweivel és a Google-lel ellentétben ugyanis a Samsung nem a kamera alatt, hanem mellette helyezte el a szenzort, ami így első ránézésre kevésbé fog kézre esni, mint más telefonoknál.

A másik érdekesség a telefon oldalán látható vadiúj gomb, amivel a hírek szerint Bixbyt, a Samsung saját, szuperintelligens személyi asszisztensét tudjuk aktiválni.

A képek emellett azt is megerősítik, hogy a kijelző jóval nagyobb helyen terpeszkedik (vagy ha úgy nézzük, a keret foglal el kevesebb helyet), ami azzal jár, hogy a fizikai Home gomb eltűnt a telefon aljáról.

 

Ezen kívül most már az is biztos, hogy a Galaxy S8-ban továbbra sem lesz duál kamera, és nagyon úgy tűnik, hogy a telefon csak hajlított kijelzővel lesz elérhető.

(Forrás: Tech2)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.