Bringa appok a Critical Massra
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Összeszedtünk nektek három olyan alkalmazást, amely jól jöhet, ha a hétvégi Critical Masson villantani szeretnél a verdával és esetleg még haza is mennél két keréken.

 1. 3/3


  1. Előtte - Bike Repair

  Nem árt, ha rendbe szeded a talán még a garázsban porosodó kétkerekűd, amihez természetesen van egy applikációnk. Mint azt a neve is jól mutatja, a Bike Repair egy bringaszerelést segítő alkalmazás, ami egyaránt elérhető Android és iOS rendszert futtató készülékekre. Bár ez a fizetős app angolul tud, egyszerű nyelvezete és a szemléltető fotók miatt gyakorlatilag gyerekjáték egy bowdencsere, vagy egy fékbeállítás, hogy ne csak Te, de drótszamarad is felkészült legyen a szombati bringás ünnepre.

 2. 2/3

  2. Közben - MapMyRIDE

  A MapMyRIDE gyakorlatilag egy GPS alapú hiperokos kerékpáros kompjútert farag okostelefondoból, ami amellett, hogy mutatja mennyivel, milyen magasan és hol mész, ezen adatokat képes rögzíteni is, így semmi akadálya annak, hogy a hétvégi bringás városfoglalás minden mozzanatát rögzítsd digitálisan. A MapMyRIDE megtalálod a Google Play-en és az iTunes App boltban egyaránt, ráadásul ingyenes.

 3. 1/3

  3. Utána - Find My Car!

  A Critical Mass-on rengeteg régi ismerőssel futhatsz össze, akikkel nyilvánvalóan egy bringabarát romkocsmában, vagy szórakozóhelyen köttök ki este, hogy 2-8 sör mellett megbeszéljétek kivel mi történt az elmúlt pár hónapban. Illuminált állapotban (amikor is ugye csak toljuk azt a bizonyos biciklit!) egy normál szombat este is nehéz megtalálni a hőn szeretett paripát, de egy ilyen esemény után megtízszereződik a kétkerekűek száma e helyeken, így a fent vázolt feladat már-már emberfeletti próbatétellé válik. A teljesen ingyenes Find My Car! alkalmazás neve senkit ne tévesszen meg, mivel nem csak a géperejű, de a lábbal hajtott járművek megtalálására is alkalmas. Ha leparkoltunk a kocsma környékén, elindítjuk az appot, rögzítjük a parkírozás helyének tényét, így pár órával és pár liter pilseni típusúval később nem kell több, csak egy-két érintés és már mutatja is a térkép merre kell másznunk. A Find My Car! sem finnyás mobil oprendszer tekintetében, így Androidra és iOS-re egyaránt letölthető.

  Ha kattansz a bringákra akkor nézz körül nálunk!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.