Egy perc a tech világban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy perc alatt nem sok emlékezetes dolog történik a mindennapi életben. De ha egy kicsit jobban körbenézünk a digitális világban megdöbbentő adatokat találunk.

Talán nem a földgolyó leghasznosabb tudása, amit a GO-Globe webdizájnerei összeszedtek, de finoman szólva is elgondolkodtató a világ sebessége, még akkor is, ha ez már-már elcsépelt frázis.

Hatvan másodperc alatt 2.6 millió CD-nyi adatot és 38 tonna elektronikus szemetet kreálunk, ennyi idő alatt közel 220 ezer dollárnyi tranzakció történik a PayPal rendszeren keresztül, két millió felhasználó kattint pornóra és 925 darab új iPhone 4S talál gazdára. Ugyanez az röpke idő az online életben elég, több, mint 25 órányi videó feltöltésére a YouTube-ra, 370000 percnyi Skype beszélgetésre, közel nyolcvanezer Facebook posztolásra és 13 ezer új applikáció installálására az iPhone-okra.

És kandírozott cseresznyeként a habon kedves olvasó, hadd osszam meg veled azt az apróságot, hogy míg elolvastad ezt a rövid cikket, közel 5 millió négyzetméternyi földterületet műveltek meg a Farmwille játékban. És akkor most szusszanj egy percet, mielőtt visszatérsz a való világba.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.