Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tuti, hogy így nagy hirtelen nem tudnál előkapni a fiók mélyéről egy régi magnókazettát. Ezek a középkori hanghordozók legfeljebb a szüleidnél porosodnak még a polcon, az ötven évnél fiatalabbak ugyanis mér régen a padlásra száműzték őket.

Pedig ha még alulról koptatod a negyvenet biztosan neked is van néhány szép emléked a Sony méltán híres Walkmanjéről és egy szatyornyi agyonmásolt kaziról. Ha pedig annyira menő voltál, hogy egy kazettás ghettoblasterrel nyomathattad a partyt a gangon, akkor már biztosan a szemedbe kérezkedett néhány könnycsepp.

Az Elbow erre az édes nosztalgiára apellál, de mellette nem felejt el még baromi stílusos is lenni. Nem azért örömködünk, mert nem láttunk még Walkmant, hanem azért, mert ez a remek bigyó valami csodálatosan old-school és modern egyszerre.

A cucc csiptethető, csak bele kell fogatnod a felkutatott kazijaidat, és már hallgathatod is az összes régi zenédet - ne tagadjuk! - igen szutyok minőségben, de legalább kellemes melegséggel a szíved környékén. Videó is van, mutatjuk.

Az Elbow még nem elérhető, hiszen a gyártó még csak most van túl a keresletet felmérő kutatáson, a nagy érdeklődésre tekintettel azonban esélyes, hogy egyszer ki tudod rá cserélni a pénzed egy részét.

Várjuk szeretettel.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.