Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több kép és videó is kiszivárgott a várhatóan a jövő évi Mobil Világkongresszuson bemutatkozó új Asus Zenfone-ról, ami ezek alapján elég rendhagyó megoldással érkezik. A kijelzőbe fentről belógó, egészen pici kamerafül ugyanis nem a képernyő közepén van, hanem jobbra eltolva, majdnem a sarokban.

Egyelőre nem tudjuk, hogy azon kívül, hogy a Zenfone 6 így már első ránézésre is különbözni fog a többi notch-os telefontól, ez a megoldás szolgál-e bármilyen további célt, de várjuk ki a végét.

Ami érdekes, hogy míg a kiszivárgott képeken és videókon a notch elhelyezése megegyezik, ezt leszámítva elég eltérő telefonokat lehet rajtuk látni: az egyik telefonon három hátlapi kamera van a telefon hátuljának bal oldalán, míg a másikon csak kettő, és középen.

A legvalószínűbb, hogy az egyik a sima Zenfone 6, a másik pedig a csúcskategóriás modell (Zenfone 6z? Zenfone 6 Pro?), de persze az is lehet, hogy valaki szórakozásból otthon legyártott magának egy kamu Zenfone-t, és erről szivárogtak ki képek. Ami eléggé biztosnak tűnik, hogy a Zenfone 6-ban már az új Snapdragon 8150 proci fog dübörögni, vagyis a teljesítménnyel nem lesznek gondok.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.