A Magic Leap lassan elkezdi kiszállítani a régóta várt AR-szemüvege fejlesztői verzióját, ebből az alkalomból pedig egy egyórás videóban mutatták meg, mit tud az a bizonyos csodaszemüveg.

A látottak alapján pedig annyira nem vagyunk lenyűgözve, ugyanis amíg a korábbi demók a padlóból kiugró bálnáról, a levegőből előugró postaládáról és a lakásunkban megelevenedő Star Wars-ról szóltak, addig a mostani bemutatón a Magic Leap egy köveket dobáló gnómmal próbálta kiszúrni az érdeklődők szemét, ami lehetett volna egy jópofa bemutató is, de az biztos, hogy a demókkal az egekig korbácsolt elvárásoknak nem felelt meg.

Sadao Tokuyama@MagicLeaper.unity on Twitter

DEMO MOVIE3 #magicleap #magicleaplive #マジックリープ https://t.co/k5XUbtg8BB

Ha nem kattintottál rá a fenti linkre, akkor mutatjuk még egyszer, mit ígért a Magic Leap:

És mi lett belőle:

Sadao Tokuyama@MagicLeaper.unity on Twitter

DEMO MOVIE2 #magicleap #magicleaplive #マジックリープ https://t.co/3jrbIcjqtg

Persze az is lehet, hogy a Magic Leap nem akarta egyből ellőni az összes puskaport, vagy olyan programot kerestek, ami száz százalékosan jól működik élesben is. Amikor a Wired újságírója egy exkluzív teszten kipróbálhatta a szemüveget, elég jó véleménnyel volt róla, de ha nekünk lenne egy évek óta várt csodaszemüvegünk, akkor az első nyilvános bemutatón mindent odapakolnánk, amink csak van.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon