Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az iFater podcastból megtudhatod hogyan mentheti meg az életed egy karóra, hogy melyik az egyik legjobb fotós mobil és hogy mekkora dobásra készül az Apple, hogy elfoglalja a nappalidat.

Az iFater podcast adása mostantól hetente jelentkezik a Player tech rovatának hasábjain, ahol a legérdekesebb hírek mellett remek ketyeréket is bemutatunk.

A legfrissebb epizódot itt tudod meghallgatni:


És még itt:
Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts / Anchor FM

A (player.hu oldalon az első) 13. epizódban egy mindent túlélő és életmentő, beépített GPS-el ellátott napelemes Casio Rangeman óráról hallhatsz, illetve azt is elmeséljük hogy jelenleg miért verhetetlen ár-érték bajnok a Honor 20 Pro, ha a fotózás a legfőbb szempont.

Casio Rangeman GPR-B1000-1ER

A hírekben pedig kicsit megpiszkáljuk az Apple-t, amiért az utóbbi években a hardverfejlesztés és design terén nemigen mutat újat, inkább csak követi a trendeket (lásd a három kamerás új iPhone-okat), cserébe viszont nagy dolgokra készül streaming-szolgáltatás szinten.

A Spotify-nak pedig elege lett abból, hogy a családi csomagot a haverok szétosztják egymás között, ezért az a "remek" ötletük támadt, hogy ellenőrzik a telefon GPS vevője segítségével, hogy tényleg együtt laknak-e az előfizetők. A dolog bár financiálisan valamennyire érthető, de igencsak aggályos, hiszen nem kevés személyiségi jogi macerát vet fel a dolog.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.