Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Apple új táblagépét már részletesen kitárgyaltuk, viszont amikor megláttuk a magyarországi árakat, úgy döntöttünk, hogy ez bizony megérdemel egy külön cikket. Kitaláltad, nem lett olcsó.

Az új iPad hazai árai ugyanis még Apple-mércével mérve is nagyon elszálltak, hiszen amíg a 12,9 colos iPad Pro ára az USA-ban kereken ezer dollárról, vagyis 285 ezer forintról indul, addig itthon majdnem egy százassal drágábban, 380 ezer forintért lehet hozzájutni.

Ez viszont még csak a sima, 64 GB tárhellyel és csak wifivel érkező változat, amihez nincs se billentyűzet, se Apple Pencil, vagyis jócskán van lehetőségünk feljebb menni, a határ pedig túlzás nélkül a csillagos ég.

A billentyűzet például önmagában 73 ezer forint, ha mobilinternetet is szeretnénk a gépbe, az plusz egy ötvenes, az extra tárhellyel pedig úgy pattinthatunk el gyakorlatilag akármennyi pénzt, ahogy csak akarunk.

ha ehhez hozzáadunk még egy kétéves Apple Care biztosítást is (ami ilyen drága gépnél már alap), akkor pedig a végösszeg 832 ezer forintra fog rúgni.

(Nyitókép: Getty)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.