Bár egyelőre még csak két esetről lehet tudni, de ha kiderül, hogy nem véletlen egybeesésről van szó, akkor az iPhone 8 hibájához képest a bendgate is csak apró bakinak fog tűnni.

Az iPhone 6 Plus emlékezetes hibája volt, hogy a telefon kisebb erőhatásra is azonnal meghajlott, viszont az iPhone 8 Plus felhasználók ennél sokkal vészjóslóbb dologról számoltak be, mégpedig arról, hogy a múlt héten boltokba került telefon

Hogy típushibáról van-e szó, azt egyelőre nem lehet biztosan tudni, mindenesetre nem sok jót ígér, hogy rövid időn belül két újdonsült iPhone-tulajdonos is nagyon hasonló történetről számolt be a közösségi oldalakon, egyikük pedig képeket is megosztott a szétnyílt telefonjáról a Twitteren. Hogy pontosan mi történt, azt egyelőre az Apple-nél is csak vizsgálják, de az eddigiek alapján a hibát valószínűleg az akkumulátor felpúposodása okozta.

まごころ on Twitter

届いたiPhone8plus、開けたら既に膨らんでた

Ami biztos, hogy az egyik esetben az új iPhone 8 Plus már így került elő a dobozból, a másikban pedig állítólag töltés közben nyílt szét a telefon, vagyis egyik felhasználó sem csinált semmi olyasmit az iPhone-nal, amire annak így kellett volna reagálnia.

まごころ on Twitter

iPhoneが昨日より膨らんでる。 Apple、早く回収しにきて!

Reméljük, az Apple nem ismétli meg a Samsung tavalyi hibáját, aminek az eredményeként végül az összes telefont vissza kellett hívniuk. Ha viszont tényleg típushibáról van szó, akkor legalább azzal vigasztalódhatnak, hogy ezek után már senki sem vádolhatja azzal az Apple-t, hogy az új iPhone semmiben sem változott az iPhone 7-hez képest.

(Forrás: Index, The Independent)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.