Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Panamába általában kétféle ember megy: azok, akik a tengerparton szeretnék szürcsölgetni a mojitót, miközben a Csendes-óceán hullámai nyaldossák a lábukat, és azok, akinek van egy kis leadózatlan megtakarításuk. Mostantól viszont olyanok is sűrűn fogják látogatni a közép-amerikai országot, akik leginkább arra vágynak, hogy egy elfüggönyözött szobában ülhessenek naponta kilencvenezer forintért, a monitort bámulva.

A Dell kötelékébe tartozó Alienware ugyanis a panamai Hiltonban rendezte be a kifejezetten játékosoknak szánt szobáját, ami minden bizonnyal az első ötcsillagos gémer-hotelszoba a világon.

A szoba része a gyönyörű kilátás a Csendes-óceánra, amit soha nem fogsz a saját szemeddel látni, mert túlságosan lefoglal a szoba közepén terpeszkedő 65 colos, 4K-s felbontású OLED-tévé. Persze csak addig, amíg észre nem veszed, hogy egy Oculus Rift virtuálisvalóság-szemüveg is része a pakknak, így a szimulátorszékbe bepattanva szinte teljesen elfeledkezhetsz róla, hogy egy vacak, ötcsillagos szállodában vagy, és nem mondjuk a Nürburgringen.

Ha szeretsz veszélyesen élni, és a csajoddal támadod be a helyet, akkor sincs miért aggódnod, mert az Alienware előzékenyen egy brutális teljesítményű gémer laptopot is bedobott a szobába a még brutálisabb asztali számítógép mellé, így egyszerre akár ketten is játszhattok. Bár a szoba 350 dolláros ára elsőre húzósnak tűnik, azért ne felejtsük el, hogy mégiscsak a Hiltonról van szó, vagyis az, hogy egy igazi játékbarlangban nyaralhatsz csak nagyjából 50%-kal nyomja meg a szoba árát, így jön ki a közel kilencvenezer forintos végösszeg.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.