Ez a srác azzal keresett pénzt, hogy elaludt a számítógépe előtt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha eddig nem értetted a mai világot, akkor ezután még kevésbé fogod.

A dolog úgy kezdődik, hogy van a Twitch nevű videós szolgáltatás, ami nagyjából arról szól, hogy profi és kevésbé profi gémerek játszanak, mások pedig nézik őket, és ha van kedvük, adakozhatnak is. Ez még önmagában eléggé befogadható, elvégre lényegét tekintve nem sokban különbözik attól, mint amikor valaki kiül egy gitárral vagy egy pakli kártyával az utcára, az arra járók pedig megszórják apróval. Ráadásul néha egészen elképesztő produkciókat is láthatnak, akik nyitottak az ilyesmire.

Na de az azért már elég szokatlan, ami a videó főszereplőjével, Jesse D-vel történt, aki élő közvetítés közben elaludt, majd három órával később

Amire viszont már mi is csak annyit mormogtunk lemondóan, hogy "ezek a mai fiatalok...", hogy a nézők adakoztak is Jesse-nek a páratlan produkcióért, és nem is keveset - volt olyan néző, aki 25 dollárral, vagyis majdnem hétezer forinttal dobta meg a szundikáló játékost, tehát JesseD a szunyálásával messze jobb órabért hozott össze, mint egy átlagos amerikai dolgozó. Szerintünk alakul a Black Mirror következő epizódja.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.