Amikor a 24 karátos arannyal borított iPhone 6-ért mindössze 15 dollárt ajánlott, még elismerően csettintettük, elvégre ha tízből egyszer bejön a dolog, akkor meggazdagodtál, de amikor megláttuk, hogy mennyit ajánl a belülről teljesen kiégett iPhone Xs Max-ért, akkor rájöttünk, hogy valójában nem egy hatalmas nagy pénzügyi mágusról, hanem egy elég könnyen bepalizható robotról van szó.

Az EcoATM gép amúgy alapvetően egy tök jó kezdeményezés, hiszen borzalmasan egyszerűvé teszi, hogy megszabadulj a fölöslegessé vált telefonoktól, ugyanakkor szemmel láthatóan csak a különböző telefonok típusát tudja beazonosítani, azt már nem, hogy milyen állapotban vannak (habár az EcoATM szerint ezt is beleszámolják az árba). Ha így nézzük, akkor elég nagy lehúzás 160 dollárt ajánlani egy iPhone Xs Max-ért, ami kevesebb mint egy éve jelent meg, és újonnan több mint ezer dollárba kerül.

A honlapjukon meg is nézheted, mennyit kapnál a telefonodért, bár néha elég lehangoló a dolog: egy tökéletes állapotban lévő Huawei Mate 20-ra például azt a választ kaptuk, hogy csak ingyenesen számítják be, egy Sony Xperia XZ Premiumért 25 dollárt ajánlottak, de még a zsírúj Samsung Galaxy S10 5G-ért is csak 305 dollárt kapnánk. Ezen viszont egyelőre nem kell bosszankodnunk, hiszen EcoATM-ek jelenleg csak az Egyesült Államokban találhatóak.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.