Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Huawei P30 Pro bemutatója előtt már keringtek róla pletykák, hogy a kamera zoomja meglehetősen erős lesz, de a kiszivárgott fotók annyira valószerűtlenek voltak, hogy erős fenntartásokkal kezeltük, vajon tényleg a telefonnal készültek-e. Most volt lehetőségünk személyesen is kipróbálni, és... ezt látnod kell.

Mi tagadás, kevésbé fotogénebb alanyt nem is választhattunk volna, de a munkadaru ebben az esteben pont kapóra jött.

Az első kép nagyjából harmincszoros zoommal készült, vagyis jócskán túl a hibrid zoom képességein, de meg sem közelítve a telefon digitális zoomjának a határát, ami 50x-es nagyításra is képes. Csak a miheztartás végett álljon itt egymás mellé rakva is az első és az utolsó fotó.

Ahogy a bemutatóról szóló cikkünkben már írtuk, a Huawei P30 Próba egy periszkópos elrendezésű telefotó objektív került, ami 5x-ös optikai és 10x-es hibrid zoomra képes. Utóbbi esteben a telefon a két kamera képéből ollózza össze a végeredményt (ezért hibrid), de ahogy a fenti képen is látható, a minőségromlás akkor sem vészes, ha csak a digitális zoomra támaszkodunk. Hamarosan jövünk egy cikkel, amiben részletesebben is kivesézzük a telefont.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.