A Time Well Spent elvégzett egy kutatást, melynek során 200.000 iPhone-tulajdonos felhasználói szokásait vizsgálta meg, majd egy kérdőívben arról is megkérdezte őket, mennyire tette őket elégedetté a telefonnal töltött idő.

A dolog egyértelmű része, hogy ha túl sokat simogatod a telefonod kijelzőjét, az már alapból elcseszheti a mindennapjaidat, az élet ugyanis az, ami akkor történik, amikor nem a telefont bügyürgeted. Ezen túlmenve már mondjuk is, a kutatás mely tizenöt appot találta a legártalmasabbnak a közérzetedre nézve.

1. Grindr

2. Candy Crush Saga

3. Facebook

4. WeChat

5. Candy Crush

6. Reddit

7. Tweetbot

8. Weibo

9. Tinder

10. Subway Surf

11. Two Dots

12. Instagram

13. Snapchat

14. 1010!

15. Clash Royale

Összességében kiválóan látszik, hogy a közösségi média nem szolgálja a boldogságodat, és az sem, ha túl sok időt töltesz virtuális cukorkák szétroppantásával.

És mert ez egy amolyan optimista kutatás volt, nem csak a boldogtalanná tevő alkalmazások listáját állították össze, hanem azokat is, melyek feldobják a napodat. Ebből a tizenötös listából pedig az látható, hogy azon appok végeztek előkelő helyen, melyek a kreativitást fejlesztik, wellness típusú alkalmazások, esetleg más módon könnyítik az egyéb tevékenységeid szervezését, magyarul, a való életben is élvezheted áldásos hatásaikat.

1. Calm

2. Google Calendar

3. Headspace

4. Insight Timer

5. The Weather

6. MyFitnessPal

7. Audible

8. Wave

9. Amazon Music

10. Podcasts

11. Kindle

12. Evernote

13. Spotify

14. Weather

15. Canvas

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon