Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár ha férfi vagy, a viseléséhez kissé ki kell lépned a komfortzónádból. A Swings ugyanis egyben egy fülbevaló is, vagyis legfeljebb a füleddel együtt tudod elveszíteni. Azt meg csak észreveszed, nem?

Amióta egyre több gyártó dönt úgy, hogy a telefonról elhagyja a jack-csatlakozót, drasztikusan megugrott az igény a vezeték nélküli, Bluetooth-os fülhallgatókra, amiknek a legnagyobb hátránya, hogy ha kiesik a füledből, azonnal a földön landol, és ha nincs szerencséd, el is veszik.

A Scandi Electronics fülesével viszont ez nem fordulhat elő, hiszen a Swings a fülcimpádon lóg, így nem tud kiesni. Sajna éppen emiatt férfiaknak annyira nem praktikus viselet, ami nagy kár, hiszen a gyártónak a vezeték nélküli fülhallgatók másik nagy hátrányát is sikerült megoldania: a Swings állítólag 24 órás üzemidőt biztosít egy feltöltéssel, ami nagyságrendekkel több, mint amire a Samsung Gear IconX vagy akár az Apple AirPods képes.

Ha viszont nem zavar, hogy fülbevalót kell hordanod, akkor a Kickstarterről kedvezményesen 129 dollárért, vagyis kábé 36 ezer forintért tudod megrendelni a Swingset, amit elvileg jövő áprilisban szállítanak ki.

Ha addig nem tudsz várni...

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.