Emlékszel, amikor a Facebook a nevedben ajánlgatott mindenféle termékeket az ismerőseidnek? Vissza fogod sírni azokat a szép, visszafogottan kapitalista időket, ugyanis a közösségi oldal fegyvertára most új eszközzel bővült.

A Facebook újítása, hogy mostantól a fotókon és videókon nem csak embereket, hanem termékeket is be lehet tagelni, ha pedig valaki rákattint ezekre a tagekre, akkor azonnal az adott termék adatlapjára kerül.

A funkció egyelőre kísérleti fázisban van, a Facebook még csak néhány cégnek engedte meg, hogy kísérletezzenek a termék tagekkel, de ha beválik, akkor hamarosan minden bizonnyal elárasztanak minket a tagelt termékfotók. Ki tudja, talán még egy új munkakör is létrejön a nagyobb multiknál, ez lesz a közösségi terméktagelő.

For the record: bár nem tudjuk, hogy pontosan hogyan működik majd a rendszer, de a kép alapján úgy tűnik, hogy minden cég csak a saját cuccait tagelheti, vagyis attól nem kell félned, hogy a Samsung majd jól betageli a nyarlós képeiden a telefonodat.

(Fotó: Business Insider)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon