És nem is akárhogy, hanem a virtuális valóságban, ugyanis alig hogy bemutatták (áprilisban) a közösségi oldal VR Spaces névre keresztelt virtuális valóság verzióját, a Facebook máris kiadott hozzá egy menő kis játékot.

Na igen, úgy tűnik, a Facebook nem sieti el a dolgokat, ha a VR-ról van szó, de most végre bemutattak a Spaceshez egy játékot, amit a barátaiddal közösen is játszhatsz (mármint az Oculus Rift vagy Samsung Gear VR szemüveget birtokló barátaiddal). A Bait! egy lékhorgász játék, és biztosak vagyunk benne, hogy ha meglátod, azonnal rohansz a boltba a nyugdíjas éveidre félretett összes pénzeddel, hogy vegyél egy virtuálisvalóság-sisakot.

Oké, egy kicsit csúsztattunk, az igazság az, hogy mi sem teljesen értjük, hogy a Facebook miért egy ilyen játékkal próbálja promózni a virtuális valóságot. A játékot készítő Resolution Games fejlesztője, Tommy Palm szerint az benne a jó, hogy "nem igényli az agykapacitásod 100%-át", így marad arra is figyelmed, hogy horgászás közben beszélgess a barátaiddal.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon