Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert addig jól van, hogy a buszon vagy sétálás közben nem fogsz billentyűzeten pötyögni, de ha jobban belegondolsz, akkor a telefonodat vagy táblagépedet csak az választja el egy teljes értékű munkaeszköztől, hogy bárhol kéznél legyen egy fizikai billentyűzet.

Ennek a problémának a megoldására a normál klaviatúra nem igazán alkalmas, hiszen a mobil (és tablet) használatának az egyik nagy előnye éppen az, hogy bárhova magaddal tudod vinni a zsebedben, ha viszont billentyűzet is kéne, akkor muszáj táskát is vinned (akkor meg már vihetsz laptopot is).

És itt jön a képbe a Sungwoo klaviatúra, ami feltekerhető, vagyis egészen kis helyen is elfér, USB-vel csalakoztatható telefonhoz és táblagéphez is, a speciális képessége pedig, hogy mindössze 13 dollárba (alig háromezer forintba) kerül, vagyis tényleg nincs okod rá, hogy ne újíts be egyet most azonnal.

(Megjegyzés: bár hordozható notebook-billentyűzetként hirdetik, de az apró betűs rész szerint támogatja az androidos telók On-The-Go-funkcióját is, szerintünk ez az igazi erőssége).

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.