Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A GoodOffer24 szoftveráruházban Windows 10 csak 9,62 euró, Office és játékok is extra kedvezménnyel szerezhetők be a nyári akcióban. Érdemes most bezsákolni!

Még mindig tart a GoodOffer24 szoftveráruház nagy, nyári leárazása, ahol nemcsak a Microsoft operációs rendszerét és szoftvereit, de sok egyéb hasznos programot és játékot is óriási kedvezményekkel szerezhetsz be, ráadásul a Player-olvasóknak külön kuponkóddal minden még egy kicsit olcsóbb!

Akit a magas árak tántorítanak el attól, hogy legálisan használja a Windows 10-et vagy Microsoft Office-t, annak most itt a nagy lehetőség. Az év közepére hirdetett nagy akció keretében egyébként is kedvező árakon juthatsz hozzá számos termékhez, de Player-olvasóként a TMY25 kuponkód beváltásával 25% extra kedvezményt kaphatsz többek között (tehát nem kizárólag) a Microsoft programok árából, valamint az TMY30 kóddal 30% jön le az Office 2019 árából. Az extra kedvezménnyel a Windows 10 például már csak 9,62 euróba kerül.

Ezek az árak érvényesek a héten, érdemes kihasználni az alkalmat:

A 30%-os kedvezmény pedig ezekre érvényes:

A vásárlás menete a megszokott, néhány kattintásból áll:

  1. Nyisd meg a kiszemelt termék oldalát, add meg a mennyiséget, majd kattints az Add to Cart gombra (itt még a kódos kedvezmény előtti árat látod)!

  1. A kosárnál add meg a Discount Codes mezőben a TMY25 kódot, majd kattints az Apply Coupon feliratra!

  1. Ezt követően már a legjobb árat fogod látni, és nincs más dolgod, mint befejezni a vásárlást, kifizetni az összeget (PayPal használata javasolt), és megvárni a kódot.

A Windows- és Office-telepítőket az alábbi linkekről tudod letölteni:

Bár a termékek ára alacsony, de mindegyik jogi változat. Miért olyan alacsonyak az árak? Mivel általában a kulcsokat közvetlenül a PC-vel együtt értékesítik. Az Európai Bíróság legalizálta a viszonteladási gyakorlatokat.

Előfordulhat, hogy a kódot tartalmazó e-mail a Gmail rendszerében a promóciók között vagy a Spam mappában landol, ellenőrizd mindenképp, ha nem találod elsőre.

Az ajánlat hirdetés, így nem a Player, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a info@goodoffer24.com címen tudsz érdeklődni.

A cikk létrejöttét támogatta a GoodOffer24.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.