Hatalmas kijelzővel érkezik a Google következő telefonja

Bár a következő Pixel bemutatójáig még hónapok vannak hátra, az eddig kiszivárgott hírek alapján készített illusztrációt látva biztosra vehető, hogy a Google új telefonja megint rendesen feladja majd a leckét a konkurenciának.

Ami azonnal feltűnik, hogy a Google megpróbálja felvenni a versenyt a Samsunggal és az LG-vel, ugyanis az új Pixel az S8-hoz és a G6-hoz hasonlóan egészen vékony kerettel érkezik, a kijelző szélei pedig a HTC U11-hez hasonlóan enyhén lekerekítettek.

Ami ennél is fontosabb, hogy a kamera jóval nagyobbnak tűnik, mint az előző Pixelnél, ami a szakma egybehangzó véleménye szerint az összes többi csúcstelót elverte a fotók minőségében. Ha ezt sikerül továbbfejleszteni, akkor duál kamera ide vagy oda, a Google telefonját megint nehéz lesz bárkinek megszorongatnia.

Érdekes, hogy bár az új telefont a hírek szerint már nem a HTC, hanem az LG fogja gyártani, a Google állítólag nem csak a lekerekített kijelzőt nyúlja le a HTC-től, hanem az U11 legérdekesebb újítását, az Edge Sense-t is, vagyis a telefont enyhén összeszorítva aktiválhatjuk a kiválasztott alkalmazást.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon