A Google fejlesztett egy programot, amivel a számítógépek beszélgetni tudnak egymással

A Tone nevű, Chrome-hoz letölthető bővítménnyel a számítógépek hanggal tudnak kommunikálni egymással, ami egyelőre arra jó, hogy URL-címeket osszunk meg a közelben levő többi géppel.

Ha tehát ezt a hangot hallod, akkor a számítógéped éppen egy URL-címet magyaráz egy másik gépnek. Vagy azt, hogy "itt az idő, öldd meg a gazdádat!" Ezt már csak akkor fogjuk megtudni, amikor késő lesz.

A program egyébként nagyon egyszerűen működik: miután letöltötted a Tone-t az alkalmazásboltból, a megosztani kívánt weboldalon kattints a bővítmény ikonjára a jobb felső sarokban, és a számítógéped a hangszóró segítségével az összes közelben levő géppel megosztja az adott URL-t, ha azokra szintén letöltötték a Tone-t. Szóval ha pornót nézel a munkahelyeden, akkor érdemes körültekintően kattintgatni.

A sikeres megosztáshoz érdemes feltekerni a hangerőt, és persze az is alapfeltétel, hogy a gépben legyen mikrofon, de ez a laptopoknál általában nem kérdés.

Mi ezek után már csak arra lennénk kíváncsiak, hogyan mondják gépnyelven azt, hogy "kérlek ne ölj meg, szolgálni foglak egész életedben!"

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon