Ha Mad Maxnek lenne mobilja, az tuti valahogy így nézne ki

De mondhattuk volna a Falloutot is, mert a MakerPhone ízig-vérig olyan, mint egy megtestesült posztapokaliptikus műremek.

A telefon a különleges megjelenését annak köszönheti, hogy edukativ céllal hozták létre, vagyis az első csavartól magadnak kell összeszerelned. Gyakorlatilag egy felnőtteknél is felnőttebbeknek szóló Lego Technic, bár mi már gyerekkorunkban is szívesebben játszottunk volna ilyesmivel, mint mondjuk a Lego Cityvel (nem, igazából azt is imádjuk. Mindegyik legót imádjuk).

Az összeszereléshez természetesen minden szükséges alkatrészt megkapsz az alaplaptól kezdve a kijelzőig, némi felár ellenében pedig olyan készletet is rendelhetsz, amiben a szerelgetéshez szükséges összes eszköz is megtalálható. Ha meg csak egy menő telefont szeretnél, akkor kábé 1500 forint felárral kérhetsz olyat is, ami alapból össze van rakva.

Nem csoda, hogy az internet azonnal ráharapott a MakerPhone-ra, ami rövid idő alatt az eredetileg kitűzött cél tízszeresét hozta össze a Kickstarteren. Ha te is rákattantál, akkor még nem maradtál le semmiről, 94 dollárért már rendelheted is a saját posztapokaliptikus telódat.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon